#Multitasking

Herken je dat? De stress van alles willen volgen, alles willen weten? Overdag werken en ’s avonds op de bank proberen in te halen wat voor interessante dingen er allemaal op de timeline van je Twitter voorbij zijn gekomen? Ik herken het wel! En meerdere mensen met mij.

Zo ken ik mensen die zeggen bewust niet op Twitter te zitten omdat ze anders, naast alle blogs, Facebooks, feeds, en Linkedin’s nóg een medium moeten volgen en bijhouden. Of mensen die zeggen zich te beperken tot het ‘followen’ van 100 of 200 mensen omdat je anders te veel moet lezen en wil weten.

Veel mensen Twitteren interessante dingen wat hun weer kan maken tot interessante mensen en die interessante mensen volgen op hun beurt ook weer andere interessante mensen…. Volg jij het nog? Ik wel, ik volg ze, ik lees ze en ik krijg er stress van!

Vandaar dat ik ook zo blij was met deze innovatie uit Argentinië. Ik heb hem zelf nog niet getest maar zal dat zeker snel doen. Het is namelijk een app die je timeline ‘as it happens’ voorleest als ware het een radiostation; The Social Radio (http://www.thesocialradio.com/)

Nu kun je dus de stress reduceren, alles en iedereen volgen, ’s avonds op de bank wat meer uitrusten en je helemaal suf multitasken tijdens het werk op kantoor! Ik zeg downloaden!

Oh ja, er wordt ook al best veel over getwitterd #thesocialradio 😉

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s