Let op: de Samsung S4 Life Companion werkt niet!

Recent had ik een korte emailwisseling over de S4:
Van: ——- <——-@——->
Datum: Mon, Sep 16, 2013 at 11:40 PM
Onderwerp: Re: ?
Van: , ——- <——-@——->

“Samsung Galaxy S4 Life companion”
Waarom werkt (lees: resoneert) dat niet? Die slogan?

Hartelijke groet,

——-

Op 17 sep. 2013 om 07:54 heeft “Koos Ris” <kris@high-value.com> het volgende geschreven:
Goeie vraag. Leuke vraag!
Ik zou antwoorden met “legitimering”. Samsung heeft niet de positie in mijn leven om zoiets belangrijks als een levensgezel te zijn.  Het appelleert niet aan een “klantinzicht”. Er is (bijna) niemand die rondloopt met de onbedwingbare zucht naar een levensgezel die door een S4 kan worden bevredigd.
Ik snap de redenatie, want mijn telefoon is wel altijd bij me. Het is dus meer een wens van meneer Samsung dan van mij.
Antropomorfiseren heeft zijn grenzen.
En jij?
Koos Ris
HIGHvalue
06-47314028

Van: ——- <——-@——->
Datum: 17 september 2013 08:39
Onderwerp: Re: ?
Aan: Koos Ris <kris@high-value.com>

Opdringerig, overrated. Te warm voor een koud apparaat. Te dichtbij voor een afstandelijk ding. ‘Wat denk je wel niet, Samsung, dat ik geen ménsen heb die me na staan?’. Nou ja, net zoiets als wat jij zegt dus.
Met vriendelijke groet,
——-
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s