Innovatie? Milebox

AMWeb: Milebox lanceert veiligheidsapp voor automobilisten. Volgens de app-ontwikkelaar is het een app die automobilisten bewuster moet maken van hun rijgedrag. Automobilisten die veilig rijden, kunnen via de app diverse kortingen ontvangen en maandelijks tot 8% besparen op de premie voor hun autoverzekering bij Allsecur. Ik heb hem geprobeerd, maar volgens mij is het een ordinaire verkoopapp. De bedoeling is dat waar u rijdt u aanbiedingen in die buurt krijgt. Hoewel ik het nooit zou aanzetten, het zou logischer zijn als TomTom deze optie zoud bieden. Deze app is tot mislukken gedoemd. Vindt u niet?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s