Expertise

Koos Ris. General management en commercieel management ervaring als Managing Director en General Manager Pasfotobij Hagemeyer, Aon en Numico, leidinggevend aan marketeers, sales professionals en stafafdelingen. Koos is gespecialiseerd in (merk)strategie, innovatie en internal branding. Als adviseur heeft hij een brede ervaring met klanten als Allianz, Achmea, Telegraaf, ING, KPN, Monuta en vele anderen.

Gerrita van der Veen is naast partner bij HIGHvalue ook Lector Marketing, Market research & Innovation aan de GerritaHogeschool Utrecht. Ze is gespecialiseerd in consumentengedrag in relatie to merkstrategie, conceptontwikkeling en productontwikkeling. Met meer dan 20 jaar ervaring adviseerde ze vele organisaties, waaronder Achmea, KLM, Siemens, en Monuta.

Jan-Willem Hoogeweegen heeft diverse (senior) management posities vervuld, veelal op het gebied van Marketing en Business Development, en is adviseur op het gebied van merken en innovatie. Hij heeftSONY DIGITAL CAMERA ervaring bij zowel B2C (Unilever, Numico (waar Koos en Jan-Willem elkaar van kennen), PepsiCo, Campina), non-profit (Unicef, Consumentenbond, Bibliotheek) en diverse MKB bedrijven. Jan-Willem is sterk in een organisatie of merk door een periode van verandering leiden c.q. helpen opbouwen. De vernieuwing in gang zetten, samen met andere betrokkenen in en rondom de organisatie. Zorgen dat keuzes gemaakt worden en dat de benodigde stappen ook daadwerkelijk worden gezet.

Advertenties