Branded Organization

Elke organisatie, elk merk, heeft structuren en processen om excellent te functioneren. Maar elk merk heeft daarin haar eigenheid. Wat past bij uw merk, een platte organisatie? In detail beschreven processen? De harde kant van organiseren volgt ook het integraalmerk: processen ingericht volgens het merk; de omgeving van klanten en medewerkers (zoals het kantoor) vorm gegeven. Bij de procesinrichting bepaalt u hoever u gaat in het dienen van het belang van de klant, bijvoorbeeld. Uw retourbeleid, klachtenbehandeling, de tijd die uw call centre agents krijgen, de scripts (of het ontbreken ervan). Natuurlijk moet een organisatie efficient en effectief georganiseerd zijn. Maar ook affectief, met gevoel. Dat gevoel – uw merk – motiveert medewerkers, en klinkt in  het telefoongesprek bij de klant door.

Ons aanbod:

Een inhoudelijk gesprek van enkele uren over branded organization met tot drie mensen van uw organisatie.

Een workshop met vele inspirerende voorbeelden en de wetten en werking van merken in processen en omgevingen“de zachte harde kant van organiseren” van 1/2 dag.

En natuurlijk begeleiding op maat – workshops en advies – bij het inrichten van uw processen volgens uw merk: uurtarief.

Getriggerd? Verder praten over mogelijkheden? Bel Koos Ris op 06-47314028. Of mail.

Advertenties